automatizare poarta culisanta model autoportanta

Automatizare poarta culisanta

Automatizare poarta culisanta este un sistem ager, rapid si este compatibil atat in cadrul portilor noi cat si portilor mai vechi , astfel incat au o arie de aplicare foarte mare. Portile pot fi deschise manual in cazul in care curentul electric este oprit sau se pot folosi baterii. Actionarea se face pe baza de telecomanda.

Un sistem automatizare poarta culisanta sau un kit porti culisante se alege in functie de dimensiunile portilor. Acesta este usor de montat, iar manopera va fi cu siguranta la un pret accesibil.

Componente automatizari porti culisante:

Sistemul mai are nevoie de montarea unei cremaliere, poarta culisanta este dotata in general cu o singura anta, aceasta aluneca pe o sina in pamant.

automatizari poarta culisanta cremaliera schita masura motor vizualizare Este foarte important ca sistemul automatizare poarta culisanta sa nu fie solicitat la maximum in momentul actionarii portilor pentru a prelungi perioada de viata, in functie de frecventa folosita a portilor trebuie luata in calcul greutatea acestora care variaza intre cateva sute de kilograme pana la doua tone. Instalarea se poate face pe orice tip de poarta culisanta. Achizitionarea unui sistem automatizare poarta culisanta necesita interventia unei echipe profesioniste pentru montarea sistemului pentru functionarea corespunzatoare a portii.

Structura de automatizare poarta culisanta include bratul portii, structura metalica sudata cu diferite acoperiri : plasa, gard, grilaj vertical sau tabla cutata.

Pentru achizitionarea unui sistem de automatizare va trebui sa se tina cont de stalpul portii existent. Exista mai multe tipuri de stalpi iar in functie de tip se vor alege sistemul de porti culisante necesar : stalpi lati, stalpi subtiri sau pentru toate tipurile de stalpi.automatizare poarta culisanta deschidere telecomanda motor telecomanda masina In cazul intreruperii energiei electrice sistemul dispune de deschidere-inchidere manuala a portii culisante prin intermediul unei chei sau pe baza de baterii. In acest caz confortul este sporit deoarece nu mai este nevoie sa parasiti autovehiculul. Utilizatorul are deasemenea optiunea de a realiza o serie de setari pentru poarta culisanta cum ar fi sa regleze timpul deschidere-inchidere. Un alt avantaj il aduc dispozitivele speciale de protectie atat persoane cat si pentru obiectele care s-ar putea afla in calea portii in momentul deschiderii sau inchiderii acesteia. Ele permit sistemului de automatizare poarta culisanta sa asigure ca nu se afla nimic in calea portii, astfel micsorand riscul accidentelor evitand coliziunea prin decizia de a-si intrerupe miscarea. Indiferent de anotimp confortul este garantat atat timp cat telecomanda din dotare este la indemana.

Cere Oferta