automatizare poarta de garaj intrare-principala

Automatizare usa de garaj

Automatizare usa de garaj este solutia optima pentru orice locuinta. Aceasta ofera o deschidere si inchidere silentioasa, confort si o durata de viata ridicata.
Sistemele  automatizari usi de garaj sunt dotate cu lumina care asigura vizibilitatea pe timp de noapte. Sunt prevazute de asemenea cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric, ele se alimenteaza in general de la retea electrica de 230v.

Sistemul automatizare usa de garaj rezista intre -20° si 50°+  C, consum redus de curent si durata mare de viata. Usa de garaj automatizata raspunde cu succes cerintelor de confort (nefiind necesara coborarea din masina) si siguranta evitand neplacerile create de vremea nefavorabila. Instalarea moto-reductorilor dotati cu centrale si glisiere de transmitere cu lant sau curea aduc automatizarea usilor de garaj la un nivel avansat pentru obtinerea unei solutii individualizate pentru orice tip de usa.

De asemenea usa poate fi dotata cu un sistem bazat pe senzori de miscare care ajuta la detectarea masinii proprietarului aceasta deschizandu-se atunci cand proprietarul ajunge acasa. Se poate crea o legatura intre senzorii usii de garaj si sistemul de alarma pe care locuinta il poate oferii acesta impiedicand intrarea prin efractie.
In cazul in care proprietarii nu dispun de o telecomanda pentru a deschide usa din exterior, acestia pot dispune de un buton montat pe usa in exterior care permite accesul tot prin sistemul electric, dupa montare proprietarul va fi instruit de catre cei care au instalat panoul in legatura cu comenzile care pot fi utilizate pe panoul respectiv.

Sistemul automatizat usa garaj tip rulouautomatizare poarta de garaj de tip rulou natura deschidere

Usile de garaj tip rulou sunt destinate spatiilor cu deschidere tipice sau atipice, realizate prin transformarea unor incaperi in garaje practice pentru depozitare, pentru bunurile cu valoare sentimentala sau financiara acestea fiind securizate de usile solide si compacte. Deschiderea si inchiderea este usilor rulou se realizeaza prin rularea covorului de lamele pe ax. Deasemenea usa de garaj dispune de actionare electrica prin telecomanda, panou cu buton, actionare manuala sau manivela.

Sistemul automatizat usa garaj de tip sectionalautomatizare poarta de garaj sectionala deschidere etansa

Usile de garaj sectionale sunt actionate vertical iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan paralel cu podeaua. Ele ofera o buna izolatie termica si sunt foarte rezistente la zgarieturi, deasemenea sunt fabricate cu protectie impotriva prinderii degetelor, incluzand si o rezistenta antiefractie. Sunt prevazute cu garnituri de etansare, ele asigurand o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului.

Sistemul automatizat usa garaj de tip basculantautomatizare poarta de garaj basculanta deschidere exterioara

Actionarea usilor de garaj basculante se face cu ajutorul unui sistem de manipulare inteligent, usile se basculeaza inspre tavan intr-un mod silentios. Usile basculante pentru garaj sunt similare celor sectionale numai ca acestea sunt la un pret mai mic. Mecanismul este simplu iar montajul se face fara prea mare efort. Un kit automatizare usa garaj basculanta potrivit garanteaza o durata de functionalitate foarte mare.

 

Cere Oferta