Despre noi

Generalizare

Suntem printre primii care s-au ocupat de sistemul automatizare poarta.
Colaboram cu toti importatorii si producatorii de automatizari inca din anul 2005. Suntem pasionați de proiectarea și instalarea de solutii moderne si traditionale, porti de securitate și automatizate in Romania.

Echipa noastra imbina anii de experienta cu cele mai noi tehnologii de automatizare pentru a asigura ca proiectul dumneavoastra arata exact cum v-ati imaginat, furnizand si instaland portile automatizate pentru clientii rezidentiali si comerciale la cele mai inalte standarde de siguranta. Ne-am construit o reputatie excelenta de-a lungul anilor, oferind un serviciu fantastic listei noastre de clienti satisfacuti.

despre noi angajati

Motorul din spatele firmei este reprezentat cu siguranta de colegii nostrii, fiecare dintre noi avand un punct de vedere in activitatea noastra de aceea s-a format un colectiv puternic, activ, tanar si optimist. Abilitatea de a invata lucruri noi in scurt timp si de a ajunge la performanta dorita ajuntandu-ne reciproc in orice situatie trecand cu brio peste orice obstacol.

Intretinere si reparatii

Pentru sistemele instalate de noi, tehnicienii nostri pot diagnostica rapid problema. Cu toate acestea, pentru porti instalate de catre o terta parte, politica noastra este de a realiza un raport de sistem pentru a stabili standardul de siguranta, echipamente de inregistrare si de control a marcii si modelului si pentru evaluarea starii generale a portii.

 

 

Cere Oferta