Producatori automatizari

Pe parcursul timpului noi am colaborat cu mai multi producatori de renume cunoscuti pentru tehnologiile avansate pe care le folosesc si pentru fiabilitatea produselor lor.

Automatizari CAME

came_logoCame este un mare producator, distribuitor si un vanzator de calitate inalta pentru motoreductoare electromecanice cu o vechime de peste 35 de ani. Acestea sunt utilizate in sistemele automate de deschidere sau inchidere pentru cladiri, imprejmuiri utilizate in domeniul industrial, in domeniul rezidential si comercial.
Came produce produse la scara larga cum ar fi automatizari glisante, batante, sisteme de taxare parcare, automatizari pentru usi industriale si rezidentiale, turnicheti, si sisteme de control acces.

Automatizari NICE

Nice este o marca de top pe piata mondiala a automatizarilor cu o vechime de peste 20 de ani. Nice sunt cunoscuti pentru produsele de calitate si fiabile pe care le ofera catre vanzare dar si pentru rezistenta lor in timp.nice logo
La inceput Nice producea module electronice de comanda, module radio si accesorii pentru automatizari de porti. In momentul de fata Nice este ce mai vanduta marca de automatizari pe piata din Romania.

Automatizari BFT

bft_logoBft este o marca cunoscuta in lumea automatizarilor cu o experienta de peste 30 de ani de inovatie si fiabilitate de lunga durata si de a oferi tuturor clientilor produse de calitate.
Bft sau dedicat mai bine de 30 de ani pentru dezvoltarea si crearea automatizarilor pentru usi de garaj, porti, bariere automate, automatizari porti stalpi retractabili si multe altele, fie pentru domeniul rezidential fie pentru cel industial.

Automatizari DITEC

ditec_logoDitec este o marca cunoscuta in lumea automatizarilor din domeniul industrial, rezidential si comercial cu provenienta din Italia.
Cele 2 instalatii principale din Italia sunt situate in Caronno Pertusella ( Varese ) si Quatro d’Altino ( Venetia ). Prima cuprinde Managementul General,Vanzari, Administratie si Marketing ce faciliteaza si usi industriale, iar facilitatea din Venetia proiecteaza si produce automatizari pentru porti si usi pietonale. Pe parcursul anilor Ditec a stabilit sucursale de vanzari in diferite tari ale lumii in functie de cerintele si oportunitatile oferite. Astazi Ditec se bazeaza pe pe unitati de productie din 4 tari diferite si in special pe sucursale de vanzari din alte 10 tari cu peste 500 de angajati. Produsele Ditec sunt vandute in peste 70 de tari diferite cu o cota de export de aproximativ 70%.

Automatizari FAAC

faac_logoFaac este o marca cunoscuta datorita unei game largi de produse de inalta calitate si tehnici de fabricare inovatoare. Marca FAAc este lider pe piata de automatizari pentru furnizarea de produse precum bariere automate, usi, porduse de taxare parcare si control acces. La marca FAAc credem ca succesul poate fi construit doar pe parteneriate puternice unde comunicarea este un element cheie în orice parteneriat și ne propunem să vă asigurați că toți titularii de cont sunt pe deplin la curent cu cele mai recente știri.

Cere Oferta